Барабаш, А. М.Прохоров, Олександр Миколайович2013-10-152013-10-152012Барабаш, А. М. Дослідження процесу сушіння казеїна в киплячому шарі / О. М. Барабаш, О. М. Прохоров // Ukrainian food journal. - K : 2012. - № 1. - C. 105-107.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10403Проведені теоретичні та експериментальні дослідження, на основі яких розроблена надійна та проста в застосуванні методика для дослідження процесу сушіння казеїна в киплячому шарі. Визначено раціональні параметри та режими сушіння казеїна. Theoretical and experimental studies on which developed reliable and easy to use technique for the study of drying casein in a fluidized bed. Rational parameters and modes of drying casein.сушкаказеїнdryingcaseinкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження процесу сушіння казеїна в киплячому шаріArticle