Леник, Степан ОлександровичРадзієвська, Ірина Гіронтіївна2016-04-282016-04-282015Леник, С. О. Визначення ступеня окисненості пальмової олії за коефіцієнтом пропускання світлових хвиль / С. О. Леник, І. Г. Радзієвська // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 283-285.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23042uk-UKкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівпальмова оліяокисненняoxidationpalm oilВизначення ступеня окисненості пальмової олії за коефіцієнтом пропускання світлових хвильThesis