Кошова, Валентина МиколаївнаКуц, Анатолій Михайлович2012-03-272012-03-272012Куц, А. М. Технологія бродильних виробництв : конспект лекцій з дисц. "Загальні технології харчової промисловості" для студ. ден. та заоч. форм навч. напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"/ А. М. Куц, В. М. Кошова. – К.:НУХТ, 2011.– 156 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/553Для ознайомлення та опрацювання студентам технологічних спеціальностей нашого університету. To expose students to technology and development of the specialties of our university.otherзернові культуриcropsсировинавода та основні способи водопідготовкихімічний складбродильне виробництвоматеріали бродильних виробництвrawwater and basic methods of water treatmentchemical compositionfermentation productionбродильное производствоmaterials fermentation industriesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваТехнологія бродильних виробництв : конспект лекцій