Моніторінг стану та розвитку конкурентоспроможності підприємств цукробурякового комплексу України - Ємцев, Віктор Іванович (My University, 2012)
Розглянуто проблеми функціонування цукробурякового комплексу України та сучасного рівня конкурентоспроможності підприємств галузі. Розглянуто можливі шляхи підвищення ефективності діяльності та рівня конкурентоспроможності підприємств цукрової галузі.

The problems of beet-sugar complex functioning in Ukraine together with up-to-date level of the complex’s enterprises competitiveness are considered in this article. Possible ways of improving the effectiveness of work and competitiveness level are suggested.
Keywords: цукор; sugar; цукробуряковий комплекс; ефективність діяльності; конкурентоспроможність підприємств цукрової промисловості; beet-sugar complex; effectiveness of work; competitiveness of the enterprises; sugar industry; кафедра економіки праці та менеджменту