Місечко, Наталія ОрестівнаДробот, Віра ІванівнаБондаренко, Юлія Вікторівна2015-03-172015-03-172014Патент 87862 UA, МПК А 21 D 2/10 (2006.01) Діабетичний булочний виріб / Місечко Н. О., Дробот В. І., Бондаренко Ю. В.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201309459 ; заявл. 29.07.2013 ; опубл. 25.02.2014, Бюл. № 4, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19696Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно пшеничне, цукрозамінник, дріжджі, сіль, олію соняшникову. Крім цього, як цукрозамінник використовується лактулоза (кристалічна). Запропонований склад інгредієнтів забезпечує отримання діабетичних виробів з лактулозою стабільної якості та з достатнім вмістом пребіотика. The patent for useful model. Proposed recipe diabetic bakery products. Diabetic bakery product that contains wheat flour, sweetener, yeast, salt, sunflower oil. In addition, as a sweetener used lactulose (crystalline). The proposed composition of ingredients provides reception of diabetic products with lactulose stable quality and with sufficient content of prebiotic.uk-UKлактулозадріжджіцукрозамінникпребіотикlactuloseyeastsweetenerprebioticкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДіабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87862)Other