Карпутіна, Маргарита ВіталіївнаХаргелія (Карпутіна), Дар'я ДмитрівнаВітряк, Оксана Павлівна2024-10-182024-10-182021Карпутіна, М. В. Управління якістю в технології напоїв на основі цукрового сорго та вишневого концентрату / М. В. Карпутіна, Д. Д. Харгелія, О. П. Вітряк // Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції, 28-29 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ, 2021. – С. 53-55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45045В роботі рекомендовано оптимальні співвідношення сусла із соку цукрового сорго і вишневого соку, які дозволяють отримати безалкогольні напої з високими органолептичними показниками та повноцінним хімічним складом.The work recommends optimal ratios of wort from sugar sorghum juice and cherry juice, which allow obtaining non-alcoholic beverages with high organoleptic indicators and a complete chemical composition.ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваферментовані напоїцукрове соргоконцентрати для напоївfermented beveragessugar sorghumbeverage concentratesУправління якістю в технології напоїв на основі цукрового сорго та вишневого концентратуThesishttps://orcid.org/0000-0001-7929-0300https://orcid.org/0000-0003-4921-0335https://orcid.org/0000-0002-6614-1928