Вдосконалення технології печінкового паштету, збагаченого харчовими волокнами - Стеценко, Наталія Олександрівна; Примачик, Євгенія Анатоліївна (My University, 2015)
Однією із визначальних рис нинішнього етапу розвитку суспільства є те, що проблема збереження здоров’я населення, збільшення тривалості життя кожного індивіда перестала бути сферою уваги лише біології та медицини, і посіла значне місце в розвитку новітніх харчових технологій. One of the main features of the current stage of development of society is that the problem of maintaining health, increasing life of each individual ceased to be the only focus of biology and medicine and took an important place in the development of new food technologies.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; печінка; харчові волокна; паштет; paste; fiber; liver