Сімахіна, Галина ОлександрівнаПшеницький, Олег Геннадійович2014-10-212014-10-212014Сімахіна, Г. О. Фітопорошки для здорового харчування / Г. О. Сімахіна, О. Г. Пшеницький / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17524Сучасні технології дозволяють інтенсивно розвивати виробництво порошкових напівфабрикатів практично з будь-яких видів рослинної сировини, включаючи вторинні сировинні ресурси. Modern technologies allow to rapidly develop the production of semi-finished powder with almost any type of plant material, including secondary raw materials.otherздорове харчуваннясучасні технологіїфітопорошкиhealthy foodmodern technologyfitoporoshkyкафедра технології оздоровчих продуктівФітопорошки для здорового харчуванняOther