Бердашкова, Лілія ОлександрівнаБахмач, Володимир ОлександровичНосенко, Тамара ТихонівнаВовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна2014-08-272014-08-272014Використанням комплексних стабілізаційних систем у технології майонезів / Л. О. Бердашкова, В. О. Бахмач, Т. Т. Носенко, Н. І. Вовкодав // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 162-163.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16419Майонез є одним з найбільш популярних і значущих продуктів олієжирового комплексу України. Для того, щоб задовольнити постійно зростаючі потреби населення щодо асортименту, калорійності, органолептичних показників, строків зберігання, наявності біологічно-активних добавок і т. ін. виробники майонезу постійно удосконалюють технологію виробництва. Mayonnaise is one of the most popular and significant oil and fat products complex of Ukraine. In order to meet the growing needs of the population on the range, calorific value, organoleptic characteristics, terms of storage, the presence of biologically active additives and so on. Others. mayonnaise manufacturers constantly improve production technology.otherолієжировий комплекскалорійністьмайонезoil and fat sectorcaloriesmayonnaiseкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекикафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівВикористанням комплексних стабілізаційних систем у технології майонезівOther