Використанням комплексних стабілізаційних систем у технології майонезів - Бердашкова, Лілія Олександрівна; Бахмач, Володимир Олександрович; Носенко, Тамара Тихонівна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна (My University, 2014)
Майонез є одним з найбільш популярних і значущих продуктів олієжирового комплексу України. Для того, щоб задовольнити постійно зростаючі потреби населення щодо асортименту, калорійності, органолептичних показників, строків зберігання, наявності біологічно-активних добавок і т. ін. виробники майонезу постійно удосконалюють технологію виробництва. Mayonnaise is one of the most popular and significant oil and fat products complex of Ukraine. In order to meet the growing needs of the population on the range, calorific value, organoleptic characteristics, terms of storage, the presence of biologically active additives and so on. Others. mayonnaise manufacturers constantly improve production technology.
Keywords: олієжировий комплекс; калорійність; майонез; oil and fat sector; calories; mayonnaise; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів