Дубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван ФедоровичЄвчук, Яна Валеріївна2012-12-202012-12-202012Дубковецький, І. В. Дослідження біологічно активних речовин при конвективному і мікрохвильовому зневодненні сортів глоду / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 10-11 квіт. 2012 p. - Київ : НУХТ, 2012. — С. 39-40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4727otherконвективне сушіння глодуconvective drying of hawthornмікрохвильове сушіння глодувуглеводиаскорбінова кислота та поліфенольні сполукиmicrowave drying of hawthorncarbohydratesascorbic acid and polyphenolic compoundsкафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження біологічно активних речовин при конвективному і мікрохвильовому зневодненні сортів глодуThesis