Русин, Софія Богданівна2023-05-102023-05-102023Русин, С. Б. Впровадження виробництва сирокопчених ковбас у ковбасному цеху потужністю 13,3 т виробів за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Русин Софія Богданівна ; наук. керівник Алла Богданівна Петрина. – Київ, 2023. – 99 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40650otherварені ковбасисосискисарделькинапівкопченіварено-копчені ковбасисоленостіплощакоптіннясоліннясушінняsausagesanchovieshalf-smokedboiled-smoked sausagessalinityareasmokingsaltingdryingкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВпровадження виробництва сирокопчених ковбас у ковбасному цеху потужністю 13,3 т виробів за змінуOther