Левандовський, Леонід ВікторовичШиян, Петро ЛеонідовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаГлускина, Татьяна Сергеевна2012-07-032012-07-032007Інтенсифікація гідролізу складових частин жита комплексом ферментних препаратів / Л. В. Левандовський, П. Л. Шиян, Т. Є. Мудрак, Т. С. Глускіна // Харчова і переробна промисловість. - 2007. - № 11. - С. 15-16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1959Останнім часом на ринку сировини для спиртової галузі переважає жито, що вирізняється високою крохмалистістю та відносно низькою ціною. Однак це нетехнологічна, важка для виготовлення спирту сировина, її переробляють переважно в суміші з іншими зерновими, зокрема пшеницею. Цим досягають середньозваженого виходу спирту з однієї тони умовного крохмалю.Recently in the raw market for spirit branches the rye, differing high starch content and relative low cost. But this non-technological, difficult for manufacture of spirit raw material. It process mainly in a mix with others grain, in particular wheat. It reach the average output of spirit from one ton of conditional starch.otherенерго-ресурсозберігаючі технологіїнизькотемпературна термоферментативна обробкаконцентровані ферментні препаратиenergy and recources saving technologieslow-temperature thermofermentative processingconcentrated ferment preparationsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваІнтенсифікація гідролізу складових частин жита комплексом ферментних препаратівArticle