Ковальчук, Ольга Сергіївна2017-06-162017-06-162016Ковальчук, О. С. Критерії відбору текстів для формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовних рецептивних комунікативних компетентностей / О. С. Ковальчук // Україна і світ: діалог мов та культур : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 30 березня – 01 квітня 2016 р. – Київ, 2016. – С. 611-612.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25600Беручи до уваги обґрунтовані в методичній літературі критерії відбору навчальних текстів, адаптовані до специфіки нашого дослідження та, спираючись на вимоги Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти, Програми з англійської мови для професійного спілкування та враховуючи предмет нашого дослідження, ми виокремили критерії відбору писемних, аудіо та відео текстів для формування англомовних рецептивних комунікативних компетентностей майбутніх фахівців з харчових технологій. Having analysed methodological literature, requirements of the Common European Framework of References, and English for Specific Purposes. National Curriculum for the Universities and, given the subject of our research, we identified criteria for selection of written, audio and video texts to form English receptive communicative competence of future specialists in food technology.uk-UKкафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікаціїанглійська мова для професійного спілкуваннякритерії відбору текстіврецептивні комунікативні компетентностіхарчові технологіїenglish for specific purposescriteria for the selection of textsreceptive communicative competencefood technologyКритерії відбору текстів для формування у майбутніх фахівців з харчових технологій англомовних рецептивних комунікативних компетентностейThesis