Дробот, Віра ІванівнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2012-03-092012-03-092001Дробот, В. І. Дослідження впливу житньо-солодового екстракту на біохімічні процеси в тісті / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук // Наукові праці НУХТ. - 2002. - № 11. - С. 50-51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/410Досліджували вплив житньо-солодового екстракту на біохімічні процеси в тісті, які характеризували балансом зміни цукрів під час тістоприготування та газоутворювальною здатністю тіста при бродінні.Examined influences rye-malt extract on biochemical processes in the paste, which characterized by a balance of a modification of Saccharums during cooking the paste and gas-making capacity of the paste at fermentation.uk-UKхлібbreadсолодовий екстрактпроцес бродінняцукриmalt extractbiochemical processes in the pasteкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу житньо-солодового екстракту на біохімічні процеси в тісті