Оцінка праці та інноваційного внеску спеціалістів у підвищення якості продукції в процесі проектно-конструкторських робіт - Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Труш, Юлія Леонідівна; Левченко, Юлія Григорівна (My University, 2017)
В статті запропоновано оцінку праці та інноваційного внеску спеціалістів в процесі проектно-конструкторських робіт, що дає змогу визначити ефективність праці робітників в ході робіт зазначеного виду, і в свою чергу позитивно відобразитися на якості готової продукції. In the article the evaluation work and innovative contributions of experts in process design work, allowing you to determine the effectiveness of workers in the work of this type, and in turn positively appear on product quality.
Keywords: підприємство; система; управління якістю; enterprise; system; quality management; кафедра економіки і права