Удосконалення обладнання для дезодорації та тонкого подрібнення шлунків забійних тварин - Бабанова, Олена Ігорівна; Бабанов, Ігор Геннадійович; Шевченко, Андрій Олександрович (My University, 2024)
Машина для дезодорації та тонкого подрібнення шлунків забійних тварин відноситься до обладнання м'ясопереробної промисловості і може використовуватися при виробництві м'ясопродуктів, в тому числі для дезодорації та варіння шлунків забійних тварин. Проведені удосконалення машини дозволяють підвищити рівномірність розподілення дезодоруючого розчину в ємності, зменшити тривалість остаточного оброблення сировини та знизити енерговитрати

The machine for deodorizing and finely grinding the stomachs of slaughter animals belongs to the equipment of the meat processing industry and can be used in the production of meat products, including for deodorizing and cooking the stomachs of slaughter animals. The carried out improvements of the machine allow to increase the uniformity of the distribution of the deodorizing solution in the container, reduce the duration of the final processing of raw materials and reduce energy costs
Keywords: м’ясна промисловість; технологічне обладнання; дезодорація; подрібнення; шлунки; meat industry; technological equipment; deodorization; grinding; stomachs; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра готельно-ресторанної справи