Сибірцева, І. О.Бондар, Ігор ПетровичПерегуда, Микола Антонович2012-12-182012-12-182003Сибірцева, І. О. Дослідження впливу добавки „Міпро-Віт” на властивості пшеничного борошна / І. О. Сибірцева, І. П. Бондар, М. А. Перегуда // Зерно і хліб. - 2005. - № 2. - С. 28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4530В статті наведено інформацію про вплив 1…5 % сухої біомаси Fusarium culmorum на властивості пшеничного борошна і хліба. The article provides information the influence 1 ... 5% of the dry biomass Fusarium culmorum on the properties of wheat flour and bread.otherхімічний складchemical compositionпротеїнFusarium culmorumтістохлібproteindoughbreadкафедра технології зберігання і переробки зернаДослідження впливу добавки „Міпро-Віт” на властивості пшеничного борошнаArticle