Михайленко, Владлена МиколаївнаДжиджора, Назарій Іванович2020-12-172020-12-172019Михайленко, В. М. Перспективи використання послуги «from farm to table» в закладах ресторанного господарства / В. М. Михайленко, Н. І. Джиджора // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 122.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32369otherресторанне господарствоrestaurant businessекологічно чиста продукціяenvironmentally friendly productsтеплиціgreenhousesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання послуги «from farm to table» в закладах ресторанного господарстваThesis