Кокорев, Єгор Олександрович2021-05-282021-05-282020Кокорев, Є. О. Проект цеху переробки винограду для виробництва білих десертних виноматеріалів потужністю 6000 т за сезон з обгрунтуванням сортів винограду : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Єгор Олександрович Кокорев ; наук. керівник Віталій Леонідович Прибильський. – Київ, 2020. – 71 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34177otherбілий десертний виноматеріалвиноградМускат білийРкацителіШардонекафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху переробки винограду для виробництва білих десертних виноматеріалів потужністю 6000 т за сезон з обгрунтуванням сортів виноградуOther