Слободян, Ольга ПетрівнаЗаєць, Віра АнатоліївнаНещадим, Лариса Петрівна2016-02-182016-02-182015Слободян, О. П. Основні напрямки оцінки стійкості функціонування підприємств у надзвичайних ситуаціях / О. П. Слободян, В. А. Заєць, Л. П. Нещадим // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конф., 19-20 листопада 2014 р. : тези доп. - К.: НУХТ, 2015. – С. 252-253.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22295Надзвичайні ситуації, можуть виникати на території України і оказувати негативний вплив на функціонування підприємств і життєдіяльність населення у мирний і воєнний час. Emergencies can occur in Ukraine and pretend negative impact on the functioning of enterprises and livelihood in peacetime and wartime.otherкафедра екології та екоменеджментукафедра технології харчування та ресторанного бізнесунегативні чинникинадзвичайні ситуаціїnegative factorsemergenciesОсновні напрямки оцінки стійкості функціонування підприємств у надзвичайних ситуаціяхThesis