Маффін безглютеновий (Патент на корисну модель № 64659) - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна (My University, 2009)
Мафін безглютеновий містить борошно, цукор білий, рослинну олію, меланж, соду харчову, вуглеамонійну сіль, пірофосфат натрію, емульгатори Е471 та Е 475. Як борошно використане борошно рисове. Додатково мафін містить крохмаль кукурудзяний, камеді дерева тара і камеді ріжкового дерева. A gluten-free muffin contains flour, white sugar, vegetable oil, mélange, baking soda, ammonium carbonate, sodium pyrophosphate and emulsifiers E471 and E475. Rice meal is used as flour. Additionally it contains corn starch, gums of tara tree and carob three.
Keywords: мафін безглютеновий; muffin; рисове борошно; rice flour; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів