Дорохович, Антонелла МиколаївнаЛазоренко, Наталія Петрівна2014-03-192014-03-192009Патент на корисну модель № 64659 UA, МПК A 23 G 3/00 (2011.01). Маффін безглютеновий / А. М. Дорохович. Н. П. Лазоренко, ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2011 05528 ; заявл. 10.11.2011 ; опуб. 10.11.2011, Бюл. № 21/2011.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13252Мафін безглютеновий містить борошно, цукор білий, рослинну олію, меланж, соду харчову, вуглеамонійну сіль, пірофосфат натрію, емульгатори Е471 та Е 475. Як борошно використане борошно рисове. Додатково мафін містить крохмаль кукурудзяний, камеді дерева тара і камеді ріжкового дерева. A gluten-free muffin contains flour, white sugar, vegetable oil, mélange, baking soda, ammonium carbonate, sodium pyrophosphate and emulsifiers E471 and E475. Rice meal is used as flour. Additionally it contains corn starch, gums of tara tree and carob three.uk-UKмаффінmuffinрисове борошноrice flourкамеді дерева тара і ріжкового дереваgum tree container and carob gumкафедра технології харчування та ресторанного бізнесукафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівМаффін безглютеновий (Патент на корисну модель № 64659)Other