Махинько, Валерій МиколайовичПрищепчук, Марина Олександрівна2017-05-182017-05-182017Махинько, В. М. Удосконалені методики розрахунку біологічної цінності харчових продуктів і раціонів / В. М. Махинько, М. О. Прищепчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 р. – Ч. 1. – С. 121.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25339Розглянуто сучасні методики розрахунку біологічної цінності продуктів і раціонів – PDCAAS та DIAAS. Вказано на особливості використання цих методик та можливі сфери застосування. Discussed modern methods of calculation of biological value of food and diets – PDCAAS and DIAAS. Listed on the peculiarities of the use of these methods and possible applications.uk-UKбілокамінокислотазасвоюваністьбіологічна цінністьрозрахунокPDCAASDIAASproteinamino aciddigestibilitybiological valuecalculationкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівУдосконалені методики розрахунку біологічної цінності харчових продуктів і раціонівThesis