Дітріх, Ірина ВікторівнаШтома, Євген Валерійович2022-05-232022-05-232022Дітріх, І. В. Виготовлення дитячих рибних котлет підвищеної біологічної цінності для закладів ресторанного господарства / I. В. Дітріх, Є. В. Штома // Modern challenges to science and practice : ІІІ International Scientific and Practical Conference, January 24 – 26, Varna, Bulgaria 2022. – Р. 553–554https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37466Використання моркви в рецептурі дитячих рибних котлет «Морквяні» забезпечує: високі смакові властивості, маскування надмірно специфічного рибного запаху, привабливе забарвлення виробів, збагачення клітковиною, окремими вітамінами та мінеральними речовинами. В результаті поєднання овочевої сировини з рибною, отримано страву з підвищеною біологічною цінністю та високими органолептичними властивостями.The use of carrots in the recipe of children's fish cakes "Carrots" provides: high taste, masking excessively specific fish odor, attractive color of products, enrichment of fiber, certain vitamins and minerals. As a result of combining vegetable raw materials with fish, a dish with high biological value and high organoleptic properties was obtained.дитяче харчуваннякотлети рибніпюре морквиbaby foodfish cutletscarrot pureeкафедра готельно-ресторанної справиВиготовлення дитячих рибних котлет підвищеної біологічної цінності для закладів ресторанного господарстваThesis