Визначення основних напрямів профілактики травматизму на підприємствах сільського господарства - Романенко, Наталія Володимирівна; Спичак, Юрій Миколайович (My University, 2017)
Проведено аналіз травмонебезпечних ситуацій, що сталися на підприємствах сільського господарства. Запропоновано заходи з профілактики нещасних випадків, що базуються на висновках комісій із спеціального розслідування та можуть бути впроваджені на підприємствах сільського господарства з урахуванням видів робіт. The analysis of traumatic situations that arise at the enterprises of agriculture. The measures for preventing accidents, based on the findings of the special commission of inquiry. The proposed measures can be implemented in enterprises of agriculture based works.
Keywords: нещасні випадки; профілактика; спеціальне розслідування; accidents; prevention; special investigation; кафедра екології та екоменеджменту