Економічний ризик та методи його вимірювання - Мазник, Ліана Валеріївна; Скопенко, Наталія Степанівна; Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2009)
Функціонуючи в умовах ринку, суб’єкт господарювання в кожний момент часу поставлений в умови коли від нього вимагається прийняти певне рішення:розробити шлях досягнення певної мети. І оскільки детермінованих ситуацій в економіці практично не існує, такий підприємець не може на 100% бути впевненим, що обраний ним шлях приведе до поставленої мети, тобто підприємець постійно стикається із ситуацією невизначеності.
Keywords: інвестування; економічний ризик; методи вимірювання ризику; инвестирования; экономический риск; методы измерения риска; methods for measuring risk; investment; economic risk; кафедра економіки праці та менеджменту