Нікішина, Валерія Ігорівна2024-03-272024-03-272023Нікішина, В. І. Проект цеху переробки винограду з виробництва червоних столових вин із застосуванням делестажу потужністю 1,5 тис т за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Нікішина Валерія Ігорівна ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2023. – 54 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42302ukвиноградМерлоСаперавіКаберне-Совіньйонделестажсуслочиста культура дріжджів BM Lalvin 4x4червоний столовий виноматеріалкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху переробки винограду з виробництва червоних столових вин із застосуванням делестажу потужністю 1,5 тис т за сезонOther