Дайкон - нетрадиційна складова рецептури рибних страв - Дітріх, Ірина Вікторівна; Коржос, Катерина Сергіївна (My University, 2023)
Обґрунтована доцільність введення дайкона до рецептури рибних страв для підвищення їх біологічної цінності та покращення органолептичних властивостей. Страва «Хлібці рибні з дайконом» може бути рекомендована для широкого кола споживачів індустрії харчування. Reasonable expediency of introducing daikon to the recipe of fish dishes to increase their biological value and improve organoleptic properties. The dish "Fish bread with daikon" can be recommended for a wide range of consumers of the food industry.
Keywords: хлібці рибні; дайкон; біологічна цінність; fish cakes; daikon; biological value; кафедра готельно-ресторанної справи