Адсорбція альдегідів та естерів мінеральними адсорбентами - Гивель, Мар’яна Олександрівна; Маринченко, Віктор Опанасович (My University, 2016)
Отримані експериментальні дані дозволяють підібрати оптимальні режими і адсорбент для адсорбційного очищення водно-спиртових розчинів залежно від того концентрацію якої групи домішок або окремої домішки потрібно зменшити; The experimental data allow to pick the optimal modes and adsorbent for adsorption purification of water-alcohol solution depending on the concentration of any impurities or separate impurities should be reduced.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; адсорбція; водно-спиртові розчини; альдегіди; естери; адсорбент; спирт; adsorption; water-alcohol solution; aldehydes; esters; adsorbent; alcohol