Контроль якості м’ясних напівфабрикатів. Органолептична оцінка - Бірюк, Юлія Вікторівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна (My University, 2021)
Контроль якості продукції та органолептичний метод дослідження є одним з основних функціональних методів перевірки якості та безпеки. Саме органолептична оцінка споживачів впливає на вибір харчових продуктів, зокрема і м’ясних напівфабрикатів. Product quality control and the organoleptic research method are one of the main functional methods of checking quality and safety. It is the organoleptic evaluation of consumers that affects the choice of food products, in particular semi-finished meat products.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; лабораторний метод; м’ясні напівфабрикати; якість; стандарт; органолептична оцінка; пельмені; laboratory method; semi-finished products; quality; standard; sensory assessment; dumplings