Національний університет харчових технологій2021-12-252021-12-252021Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, 11-12 листопада 2021 р. / Національний університет харчових технологій ; Міністерство освіти і науки України. – Київ : НУХТ, 2021. – 218 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36834Подано наукову інформацію у сфері систем менеджменту якості та безпечності харчової продукції, презентовані новаторські ідеї в галузі підвищення якості та безпечності харчових продуктів, які можуть привернути увагу широкого кола фахівців та стати предметом дискусії. Розглянуто аспекти технічного регулювання у Україні, а також актуальні питання у сфері lean-виробництва харчової продукції, підприємництва та торгівлі.otherглобалізація торгівліхарчові продуктихарчові технологіїконкурентоспроможністьglobalization of tradefood productsfood technologycompetitivenessЯкість і безпека харчових продуктівBook