Орлюк, Юрій Тимофійович2014-04-012014-04-012001Орлюк, Ю. Т. Теплофізичні характеристики сирного зерна та розробка нової конструкції сировиготовлювача : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 "Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв" / Орлюк Юрій Тимофійович ; УДУХТ. - К., 2001. – 19 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13592Дисертація присвячена проблемі визначення теплофізичних характеристик сирного зерна, підвищенню ефективності процесу теплообміну при його отриманні у вертикальних сировиготовлювачах в процесі виробництва сичужних сирів. З метою отримання об’єктивних даних, необхідних для розробки нової конструкції сировиготовлювача розроблена методика комплексних досліджень з визначення теплофізичних характеристик робочої суміші сировиготовлювача ( суміш сироватки і сирного зерна), її реологічних властивостей. Thesis is devoted to the problem of determining the thermal charactics curd, increase efficiency of heat transfer when getting in vertical manufacturer of cheese.сирсирне зерносировиготовлювачтеплообмінтеплофізична характеристикав’язкістьробоча сумішcheesecheese grain curdcheesemaking machineheat exchangethermophysical characteristicdensityworking mixtureкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвТеплофізичні характериститки сирного зерна і розробка нової конструкції сировиготовлювачаThesis