Драган, Олена Іванівна2013-12-232013-12-232013Драган, О. І. Особливості управління персоналом ТНК харчової індустрії / О. І. Драган // Менеджмент суб’єктів господарювання: теорія та практика : колективна монографія: – Житомир: ЖДТУ, 2013. − С. 201−209.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12337Досліджують особливості управління персоналом транснаціональних корпорацій харчової індустрії, на прикладі компанії «МакДональдз»: функціональна структура, ієрархія посад, виконання обов’язків, трудові відносини, система мотивації та основні недоліки. Explores the features of HR multinationals food industry as an example of "McDonald's": functional structure, the hierarchy of positions, duties, labor relations, motivation system and major drawbacks.otherкомпанія «МакДональдз»обов’язкиуправління персоналомТНКфункціїієрархія посадмотиваціякафедра економіки праці та менеджментуhierarchy of positionsresponsibilitiesHRTNCcompany "McDonald's" motivation functionОсобливості управління персоналом ТНК харчової індустріїOther