Дитячий спортивний спеціалізований табір – сучасний напрям розвитку індустрії дитячого туризму - Шестопалова, Крістіна Денисівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2023)
Наведено актуальність та доцільність розширення мережі дитячих спортивних таборів за рахунок спортивного дитячого табору з сучасними програмами підготовки гімнасток, в якому передбачені умови для підвищення їх спортивної майстерності, навчання впродовж навчального року та дозвілля. The relevance and expediency of expanding the network of children's sports camps at the expense of a children's sports camp with modern training programs for gymnasts, which provides conditions for improving their sports skills, training during the school year and leisure.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; спортивний табір; художня гімнастика; дитячий відпочинок; sports camp; rhythmic gymnastics; children's recreation