Гончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор МирославовичНастенко, Станіслав Васильович2012-10-302012-10-302010Патент на корисну модель № 46885 UA, МПК A23L 1/31 (2009). Січений м'ясо-рослинний напівфабрикат / Гончаров Г. І., Страшинський І. М., Настенко С. В. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200907189 ; заяв. 09.07.2009 ; опубл. 11.01.2010, Бюл. № 1 2010.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3403Розроблено січений м'ясо-рослинний напівфабрикат, що містить м'ясо котлетне свиняче, жир-сирець свинячий або обрізки шпику, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, цибулю ріпчасту свіжу, перець чорний мелений, сіль кухонну, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить пектин червоного буряку в клітковині 1,65-1,75% та суху молочну сироватку 5,15-5,25%.Designed chopped meat and vegetable semifinished product which contains meat cutlet pork, fat-raw pork or trim bacon , bread made from wheat flour, bread crumbs, onion, fresh ground black pepper, salt, drinking water, characterized in that it further comprises red beet pectin fiber 1,65-1,75%, dry whey 5,15-5,25%.otherсічений м'ясо-рослинний напівфабрикатchopped meat and vegetable semi finished productпектин червоного бурякусуху молочну сироваткуpectin red beetdry wheyкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСічений м'ясо-рослинний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 46885)Technical Report