Оболкіна, Віра Іллівна2012-06-092012-06-092008Оболкіна, В. І. Науковий підхід до створення нових технологій комбінованих кондитерських виробів / В. І. Оболкіна // Науковы праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 22-23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1265Розглянуто комплексне розв'язання проблеми створення нового асортименту різних груп конкурентоспроможних комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії, шляхом розроблення науково обґрунтованих технологій здобного печива та заварних пряників з начинкою, цукерок з комбінованими корпусами.Article is dedicated to the complex decision of a problem of making a new assortment of different groups of competitive combined confectioner candies at forming, by the method of co-extrusion development of the scientifically grounded technologies of rich pastries and scalded cakes with filling, candies with the combined corps.uk-UKкомбіновані кондитерські виробико-екструзіягідроколоїдиповерхнево-активні речовиникомбинированные кондитерские изделиястабілізаційні комплексні сумішіcombined confectioner candiesco-extrusionsurface active mattersstabilizing complex mixturesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівНауковий підхід до створення нових технологій комбінованих кондитерських виробів