Інтенсифікація екстрагування рідких пектинових продуктів - Литвиненко, Олександр Анатолійович; Пащенко, Богдан Сергійович; Сухенко, Юрій Григорович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2016)
Аналіз одержаних результатів показав, що запропонований спосіб виробництва пектиномістких продуктів відрізняється від відомих меншою тривалістю процесу гідролізу та температурою його проведеня, що дозволяє зберегти високі споживні якості пектиномістких продуктів.

The analysis of the results showed that the proposed method for the production of pectin-containing products differs from the known ones in the shorter duration of the hydrolysis process and its temperature, which allows maintaining high consumer qualities of pectin-containing products.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра експертизи харчових продуктів; department of foodstuff expertise; екстрагування; рідкі пектинові продукти; харчові технології; extraction; liquid pectin products; food technology