Литвиненко, Олександр АнатолійовичПащенко, Богдан СергійовичСухенко, Юрій ГригоровичВасилів, Володимир Павлович2024-04-172024-04-172016Інтенсифікація екстрагування рідких пектинових продуктів / О. А. Литвиненко, Б. С. Пащенко, Ю. Г. Сухенко, В. П. Василів // Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : програма і матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 8-10 листопада 2016 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 86-87https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42883Аналіз одержаних результатів показав, що запропонований спосіб виробництва пектиномістких продуктів відрізняється від відомих меншою тривалістю процесу гідролізу та температурою його проведеня, що дозволяє зберегти високі споживні якості пектиномістких продуктів.The analysis of the results showed that the proposed method for the production of pectin-containing products differs from the known ones in the shorter duration of the hydrolysis process and its temperature, which allows maintaining high consumer qualities of pectin-containing products.ukкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра експертизи харчових продуктівdepartment of foodstuff expertiseекстрагуваннярідкі пектинові продуктихарчові технологіїextractionliquid pectin productsfood technologyІнтенсифікація екстрагування рідких пектинових продуктівThesishttps://orcid.org/0000-0001-8975-2265https://orcid.org/0000-0002-9623-9061https://orcid.org/0000-0002-1964-7467