Вимірювання та оцінка інтелектуального потенціалу в національній економіці України - Степанчук, Світлана Олександрівна (My University, 2015)
Україні сьогодні притаманні гострі протиріччя між потребами інноваційного розвитку економіки, забезпечення її модернізації і реальним станом інтелектуального потенціалу (Ш) країни, зокрема, рівнем затребуваності в економіці інтелектуальної складової потенціалу суспільства. Ukraine today are inherent in sharp contradiction between the needs of innovative economic development, modernization and maintenance of its real state intellectual capacity (W) countries, in particular, the level of demand in the economy component of intellectual potential of society.
Keywords: кафедра маркетингу; потенціал; економіка; potential; economy