Bashta (Sheremet), AllaIvchuk, NadiyaStetsenko, NataliaBashta, Oleksandr2022-06-062022-06-062021Rationale of fruit and berry raw materials choice to increase the confectionery nutritional value / A. Bashta, N. Ivchuk, N. Stetsenko, O. Bashta // Ukrainian Journal of Food Science. – 2021. –Vol. 9. Is. 1. – PP. 103-115https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37608The results showed the suitability of fruit and berry raw materials, including non-traditional wild, involving in the manufacturing of health products. Результати показали доцільність залучення при виробництві продукції оздоровчого спрямування плодово-ягідної сировини в тому числі і нетрадиційної дикорослої.enmarmaladeblack cherryblack currantPlumbioflavonoidsмармеладчеремхасмородинасливабіофлавоноїдикафедра технології оздоровчих продуктівRationale of fruit and berry raw materials choice to increase the confectionery nutritional valueArticle