Стимулювання винахідницької творчості в умовах бюджетного фінансування - Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович (My University, 2016)
Для стимулювання винахідницької творчості в умовах бюджетного фінансування при зазначеній вище невизначеності, доцільно створити Інноваційний фонд розвитку Міністерства оборони України, який дозволить спрямувати його на цільове отримання та підтримання охоронних документів ОП1В. стимулювання авторів за впровадження результатів винахідницької творчості в системі науково-виробничого комплексу Міністерства оборони України, що дозволить подолати інноваційну інерційність, зайве адміністрування, розвине та прискорить інноваційну активність, розв’яже наявні проблеми невизначеності при стимулюванні винахідницької творчості в умовах бюджетного фінансування.
Keywords: інтелектуальна власність; винахідницька діяльність; стимулювання винаходу; бюджетне фінансування винаходу