Михайленко, Ольга Валеріївна2014-10-272014-10-272014Михайленко, О. В. Передумови формування інвестиційно-інноваційного потенціалу / О. В. Михайленко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвяченої 130-річчю Національного університету харчович технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. - С. 815.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17700Інноваційна складова економічного потенціалу підприємства суттєво впливає на формування, реалізацію та ефективне використання всіх наявних та прихованих його можливостей. Недостатня активність інноваційних процесів спричинена нестабільною економічною та політичною ситуацією країни, що впливає на формування інвестиційного клімату, недосконалим інституційно-правовим забезпеченням бізнес-середовища, невідповідністю рівня трудового потенціалу матеріально-технічному забезпеченню суб'єкта господарювання. An innovative component of the economic potential of the company significantly affects the formation, implementation and effective use of all available and hidden its capabilities. The lack of activity of innovation processes caused unstable economic and political situation of the country, affecting its investment climate, inadequate institutional and legal providing business environment, the level of mismatch of labor potential logistical support of the entity.uk-UKінвестиційно-інноваційний потенціалконкурентоспроможністьфінансова підтримкаinvestment and innovation capacitycompetitivenessfinancial supportкафедра обліку і аудитуПередумови формування інвестиційно-інноваційного потенціалуOther