Нейромаркетинг в сучасному рекламному бізнесі - Семененко, Катерина Юріївна (My University, 2012)
На даний момент розроблені методи нейромаркетинга, що базуються на вивченні змін у мозковій діяльності по магнітно-резонансних знімкам, — приховані потреби споживача встановлюються по особливому зафарбуванню специфічних областей мозку, що позитивно чи негативно реагують на рекламу, що демонструється. При цьому реакції людини є абсолютно неважливими, головним є процес встановлення наскільки реклама була ефективною з точки зору покупки конкретного товару чи впливу на рівень лояльності до досліджуваних бренда чи підприємства. Currently the methods of neuromarketing, based on the study of changes in brain activity in magnetic resonance imagery - hidden consumer needs are established by special shading of specific areas of the brain that react positively or negatively to advertising that is demonstrated. Thus the human response is absolutely unimportant, the main thing is the process of establishing how advertising was effective in buying a particular product or impact on loyalty to the brand or company investigated.
Keywords: рекламний бізнес; маркетологи; нейромаркетинг; advertising business; marketing; neuro marketing