Карпенко, АннаДуля, Марія О.Вашека, Оксана МиколаївнаНєміріч, Олександра Володимирівна2014-07-092014-07-092014Карпенко, А. Використання порошку із паприки у виробництві масляних сумішей / Анна Карпенко, Марія Дуля, Оксана Вашека, Олександра Нєміріч // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 65-66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16009Розроблено солону масляну суміш збагачену комплексом фізіологічно функціональних інгредієнтів паприки із високими смаковими властивостями. Встановлено, що внесення обраної добавки сприяє зменшенню кількості рідкого жиру виділеного структурою продукту із одночасним формуванням пластичної консистенції. A salt oil blend enriched complex physiologically functional ingredients paprika with high taste properties. It was established that the introduction of selected additives reduces the amount of liquid fat selected product structure of the simultaneous formation of plastic consistency.uk-UKпідвищена біологічна цінністьпорошок паприкимасляна сумішincreased biological valuepaprika powderoil mixtureкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання порошку із паприки у виробництві масляних сумішейThesis