Використання порошку із паприки у виробництві масляних сумішей - Карпенко, Анна; Дуля, Марія О.; Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2014)
Розроблено солону масляну суміш збагачену комплексом фізіологічно функціональних інгредієнтів паприки із високими смаковими властивостями. Встановлено, що внесення обраної добавки сприяє зменшенню кількості рідкого жиру виділеного структурою продукту із одночасним формуванням пластичної консистенції. A salt oil blend enriched complex physiologically functional ingredients paprika with high taste properties. It was established that the introduction of selected additives reduces the amount of liquid fat selected product structure of the simultaneous formation of plastic consistency.
Keywords: підвищена біологічна цінність; порошок паприки; масляна суміш; increased biological value; paprika powder; oil mixture; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції