Хрищенюк, Аристарх ОлеговичНаконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна2024-06-042024-06-042024Хрищенюк, А. О. Аллюлоза, як альтернатива цукру і цукрозамінникам у закладах ресторанного господарства / А. О. Хрищенюк, А. С. Наконечна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 103-104https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43317Нові види цурозамінників, які мають особливі фізикохімічні та лікувальні властивості, завжди будуть актуальними і знаходитимуть застосування у сфері харчування.New types of sugar substitutes, which have special physicochemical and therapeutic properties, will always be relevant and will find application in the field of nutrition.ukцукрозамінникаллюлозаресторанне господарствопсікозакарамелізаціяsugar substitutealluloserestaurant businesspsikozacaramelizationкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАллюлоза, як альтернатива цукру і цукрозамінникам у закладах ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0003-3494-9540