Грек, Олена ВікторівнаКрасуля, Олена Олександрівна2014-02-262014-02-262014Грек, О. В. Сироватковий напій із солодом житнім ферментованим / О. В. Грек, О. О. Красуля // Молочная индустрия. – 2014. – № 1. – С. 31-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12805Запропоновано технологію сироваткових напоїв із солодом житнім ферментованим. За зміною титрованої кислотності та накопичення діоксину вуглецю під час зброджування сироватко-солодової суміші встановлено доцільність використання пермеату в якості основи. The technology of whey drink with fermented rye malt. The changes titrated acidity and accumulation of dioxin emissions during fermentation of malt serum mixtures established the feasibility of using permeate as a base.otherсироватковий напійwhey drinkсолод житній ферментованийrye malt fermentedпермеатpermeateкафедра технології молока і молочних продуктівСироватковий напій із солодом житнім ферментованимArticle