Расові аспекти змісту руської ідеї - Кітов, Микола Григорович (My University, 2007)
У статті автор аналізує філософію представників генетичного соціалізму. Вони стверджують про переваги руської білої надраси над іншими (руського мільярду), яку вони надіються створити шляхом демографічної політики насильницького клонування. Ця філософія наскрізь пронизана українофобством.
Keywords: українофобство; генетичний соціалізм; євгеніка; клонування; раса; расове мислення; eugenics; cloning; race super-race; elite and reference sires; racial thinking; кафедра гуманітарних дисциплін