Цапук, Ірина Святославівна2021-09-172021-09-172021Цапук, І. С. Розроблення рецептури цукерок зі збивними корпусами з використанням ягідної сировини та їх впровадженням в проекті кондитерського цеху в м. Луцьк Волинської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ірина Святославівна Цапук ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2021. – 131 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35335otherжуравлинацукерки зі збивними корпусамисуфлеагаркафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення рецептури цукерок зі збивними корпусами з використанням ягідної сировини та їх впровадженням в проекті кондитерського цеху в м. Луцьк Волинської областіOther