Сучасні проблеми міжнародної фінансової системи - Духновська, Людмила Миколаївна (My University, 2015)
Протягом кількох останніх десятиліть міжнародна фінансова система зазнала важливих змін. Over the past few decades, the international financial system has undergone important changes.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; фінансова система; міжнародна торгівля; інвестиції; financial system; international trade; investment