Англерська порода - Пешук, Людмила Василівна; Блізніченко, В. Б.; Салій, Iван Iлліч (My University, 1998)
У статті наведена характеристика Англерської породи великої рогатої худоби. In this paper the characteristics Angler breed of cattle.
Keywords: репродуктори; плодючість; англерська порода; бугай-плідник; молочний жир; milk fat; reproducers fertility; bull; bulls; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів