Рубанка, Катерина ВолодимирівнаТерлецька, Віта Альбертівна2018-05-102018-05-102018Рубанка, К. В. Аналіз якості чайної продукції / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23 квітня — К. : НУХТ, 2018. – С. 301.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27331В роботі представлено порівняльний аналіз якості чаю зеленого та чорного торгових марок: «Аhmad», «Акбар», «Тянь- Шань» згідно нормативної документації. The paper presents a comparative analysis of the quality of green and black tea brands: "Ahmad", "Akbar", "Tien Shan" according to the normative documentation.uk-UKчайякістьteaqualityкафедра технології консервуванняАналіз якості чайної продукціїOther