Вересоцький, Юрій ІвановичБабко, Євген МиколайовичКононов, С. М.2012-11-152012-11-152012Вересоцький, Ю. І. Визначення аеродинамічних властивостей сушильної камери з метою інтенсифікації процесу розпилювального сушіння молочних продуктів / Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко, С. М. Кононов // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : Міжнар. наук.-практ. конф., 10 - 11 квіт. 2012 р. Матеріали доп. – К., 2012. – С. 74-75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3704Досліджено аеродинамічні властивості камери сушіння з верхньою подачею теплоносія. Обрано нову технологічну схему роботи сушильної камери. Investigated the aerodynamic properties of the drying chamber to the upper coolant supply. A new technological scheme of the drying chamber.uk-UKмолочна сироваткарозпилюваннясушильная камераwheysprayingdrying chamberкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняВизначення аеродинамічних властивостей сушильної камери з метою інтенсифікації процесу розпилювального сушіння молочних продуктівArticle